preskoči na sadržaj

Osnovna škola Andrije Palmovića Rasinja

Login
Dokumenti za prikaz
Tražilica
Kalendar
« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Korisni linkovi
Upisi u srednje škole
Anketa
Da li redovito pušite
Arhiva dokumenata
 
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
SASTANAK PODRUŽNICE HUUZ-a
Autor: Vesna Zamljačanec, 3. 3. 2017.

                                                       

 

      Sastanak podružnice HUUZ-a za Koprivničko- križevačku županiju održan je 20.2.2017. godine s početkom u 14.00 sati u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju  u Križevcima

 

Dnevni red: 1. Dogovor i organizacija županijska smotra 2017.

                      2. Međužupanijska suradnja

                      3. Izvješće o održanom susretu u Tavankutu- međunarodna suradnja

                       4. Ostala pitanja

 

 Dogovoreno je na prijedlog voditelja podružnice Koprivničko- križevačke županije, a u suradnji s ravnateljem škole da domaćin županijske smotre 2017. godine bude OŠ A. Palmovića Rasinja.

  Županijska smotra se obično vezala uz manifestaciju u organizaciji turističke zajednice grada Koprivnice  pod nazivom „Tradicija naših starih“ međutim ove godine  manifestacija se održava 15. travnja 2017.  što se poklopilo s Uskrsom točnije tog datuma je Velika subota. 

      Zbog gore navedenog razloga ovaj datum ne odgovara tako da će se županijska smotra za Koprivničko- križevačku županiju održati 29.4.2017. (subota) na Trgu bana Jelačića u Koprivnici. Naša županijska smotra će biti dio manifestacije pod nazivom „Sajam Cvijeća“.

        Svaka zadruga koja se pojavi na županijskoj smotri ima priliku biti sudionik Državne smotre kroz svoje proizvode koje prezentira preko zajedničkog Županijskog stola. Voditelj moli da zadruge budu izdašnije u davanju svojih proizvoda jer sa jednim proizvodom od svake zadruge ne može se složiti Županijski stol. Također apelira na sve učeničke zadruge da te proizvode doniraju HUUZ-u što je i prihvaćeno.

     Tema  Županijskog stola nakon provedene rasprave dogovorena je da bude

          NAŠE RAZLIČITOSTI- NAŠE BOGATSTVO

       Sudionici sastanka su upoznati putem interneta i stranice HUUZ-a sa propozicijama za sudjelovanje na županijskoj smotri te pravilima vezanim uz Prijavu i Izvješće.

 Dan međužupanijske suradnje  bio je  održan 20.10.2016. godine u OŠ A. Palmovića  u Rasinji za Koprivničko-križevačku i Varaždinsku županiju. Susretu je prisustvovalo sedamdesetak što voditelja, što učenika.  Kako je čitav dan bio osmišljen sudionici sastanka mogli su vidjeti u prezentaciji.

 

 Kolegica Snežana Gabaj podnijela je kratko izvješće i upoznala sudionike sastanka podružnice o međudržavnoj suradnji učeničkih zadruga u Tavankutu.

Koprivničko- križevačka županija s obzirom na 18 zadruga u županiji ima pravo na 2 zastupnika u Skupštini HUUZ-a. Županijski voditelj Krunoslav Havaić  je automatski jedan zastupnik u Skupštini. Drugi zastupnik je bila kolegica Ana Jurković. Kako se njezin mandat izašao morali smo izabrati novog zastupnika. Sudionici sastanka su kolegicu Anu Jurković jednoglasno potvrdili na novi mandat.

Zamoljeni su svi voditelji UZ da plate članarinu u iznosu od 100 kuna za tekuću godinu.                Ovu odluku na temelju statuta donio je Upravni odbor. 

Zamoljeni su također svi voditelji UZ da dođu na županijsku smotru, da prezentiraju što kroz godinu rade, a na taj način utječu i na broj zadruga iz naše županije koje idu na državnu smotru. (Ako je na županijskoj smotri do 10 zadruga imamo pravo na jednog predstavnika na državnoj smotri, a ako je više od deset imamo pravo na dva predstavnika na državnoj smotri)

     U sklopu sastanka podružnice bilo je održano predavanje : Najproizvod učeničke zadruge, predavač Snježana Hranić, dipl. uč.- voditelj MŽSV-a.

Isto tako su bile održane i dvije radionice: Magični kovčeg za jednostavan i brz dizajn, Sanja Tot- Hobby hižica i Prirodna kozmetika- izrada balzama, Mihaela Brkić prof. def. I Mirjana Vrdoljak prof. def.

       Na kraju sastanka voditelj podružnice se zahvalio domaćinima na uistinu lijepom gostoprimstvu i odličnoj organizaciji čitavog susreta. Također je apelirao i na ostale zadruge da ovaj primjer dobre prakse podrže na način da se  sami prijave da nam budu domaćini na nekom od budućih sastanaka i radionica. Mislim da su takvi sastanci dobra prilika da svatko od Vas prezentira što radi i čime se bavi.
Izvor: Kornelija Havaić
Priloženi dokumenti:
slika_zsv.jpeg (49.08 KB)
slika_zsv2.jpeg (47.72 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
Dokumenti

Krovna mapa za ovu stranicu nije postavljena, pa nema dokumenata za prikaz.preskoči na navigaciju